Links

Noen få gode grunner til å trene styrke: 

 

  •  Du lever lenger. Folk med en god muskelmasse slipper ofte en lang rekke livsstilssykdommer og lever både lenger og med bedre livskvalitet.
  • Du løper fortere. Styrketrening 2–3 ganger i uken kan forbedre løpeøkonomien (km på literen) og gjøre deg mer eksplosiv.
  • Du forebygger skader. Sterke muskler er med på å beskytte og holde leddene stabile. En sterk kjerne (rygg og mage) forebygger også skader.
  • Du unngår sykdom. Styrketrening styrker immunforsvaret og beskytter mot f.eks. hjerteproblemer, høyt blodtrykk og diabetes. 
  • Forebygger overvekt. Overvekt er et resultat av at energiinntaket er høyere enn energiforbruket. For å gå ned i vekt må du enten øke energiforbruket eller redusere energiinntaket. Styrketrening og økt muskelstyrke øker energiforbruket. En økning i muskelmasse på beskjedne 1-3 kilo har visst seg å kunne øke hvileforbrenningen din med opp mot ti prosent. Fordi styrketrening gir økt styrke, muskelmasse og hvileforbrenning vil det være en svært effektiv metode i forebyggingen av overvekt. 

Kbg fitness club er fullt utstyrt med Panatta trenings apparater fra Italia.

"For Panatta, Made in Italy means: design, beauty, qualitative excellence, craftsmanship and extreme passion".

"Our mission is to make aesthetically pleasing, functional, reliable, long-lasting and competitively priced equipment for real physical training. Our experience is the secret behind our optimal quality-price ratio. Contact us for a no-obligation quote".

"Vårt produktsortiment henvender seg til den moderne og sunnhetsbevisste kvinne og mann som fokuserer på en sunn og aktiv livsstil – og som ikke går på kompromiss med kvalitet. Sortimentet inneholder en rekke proteinbarer, -shakes, -pulver og energiprodukter og ikke minst sunnere alternativer til en snack on-the-go".

 Vi valgte å samarbeide med Nutramino, en dansk virksomhet grunnlaget i 2002 som er "kjent for å være best når det gjelder innhold, funksjon og effekt, og er en sikker vinner når det gjelder smak! Alle produktene er utviklet på bakgrunn av evidensbasert ernæringsvitenskap og lever opp til streng dansk matvarelovgivning". 

Mail: post@kbgfitnessclub.com

Adresse: Karschesgt. 3, 3611 Kongsberg